Vyběhnout s deseti perfektně načepovanými půllitry piva Pilsner Urquell po jednačtyřiceti schodech do prvního patra. Úkol, který se může zdát bláznivý, ale ve skutečnosti
Marek Fichtner, šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace Červený Jelen, muž s životním příběhem hodným amerického snu, servíruje 80 receptů inspirovaných lesem, vodami, zahradou a dvorkem. Jeho
Budějovický Budvar se stává novým oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Nejlepší české sportovce bude podporovat minimálně do roku 2028. První společnou misí jsou nadcházející
S blížícím se koncem roku přináší svět šumivých a šampaňských vín nové přírůstky, které nepochybně rozzáří každý slavnostní okamžik. V čele těchto novinek stojí
Na skvělé turecké jídlo nemusíte letět přímo do Turecka. Jak ukázala gastro party tématicky zaměřená na vliv jídla na lidské zdraví, stačí vyrazit do
Mokka konvička nebo french press? Dva způsoby přípravy kávy, které chutnají úplně jinak a přitom záleží jen na tom, jaká zrnka a jaké mletí
Treskoslovenská treska s tradicí dlouhou 71 let patří k ikonickým pokrmům a stále drží krok s dobou. V československém Bistru u Býka v Hybernské
Rodinná firma Spak byla založena roku 1935 v Rakousku Fritzem Spakem, otcem dnešního majitele Hanse Petera Spaka. Produkty společnosti se vyrábí v České republice či v Rakousku